KINDERFEESTJEHAARLEM.NL
een leuk kinderfeestje, kinderverjaardag of kinderpartijtje in Haarlem slaagt snel bij kinderfeestjehaarlem.nl

Kinderfeestjes menu
Kinderfeest ideetjes
Kinderknutselpakket tip !
Kinderfeestkleding tip !
Kinderworkshops
Voor de kinderen
Algemene info contact
Overzicht
Home
Welkom in mijn kinderfeestjes en nu ook (kinder)workshop wereld.

Zoals u hebt kunnen lezen is mijn naam Eefje, een enthousiaste moeder van drie heerlijke kinderen. Dit enthousiasme breng ik binnen veel (creatieve) gebieden tot uiting, zo ook in de kinderfeestjes en nu ook nieuwe (kinder)workshop wereld. Lijkt het u leuk om het kinderfeestje van uw ridder of prinses te vieren bij kinderfeestjehaarlem.nl voelt u zich dan van harte welkom, de deuren van mijn kinderwinkeltje Eefje, waar ik ook de kinderfeestjes vier, staan wagenwijd voor u open.

Via het menu aan de linkerzijde kunt u al aardig de sfeer en de mogelijkheden proeven van wat ik u en vooral ook uw kind o.a. kan aanbieden, via de optie kinderfeest ideetjes ziet u alle kinderfeest mogelijkheden. De kinderfeestjes worden in principe gehouden op de woensdag - en donderdagmiddag en op de vrijdag- en zaterdagavond ! Daarnaast ook in de weekenden op zaterdag en zondag. Andere dagen zijn optioneel bespreekbaar.

Feestelijk nieuws ....Eefje is gaan uitgebreiden en daarom verhuisd
Nieuw adres Eefje´s kinderwinkel tevens kinderfeestjes en (kinder)workshop locatie: Veenpolderstraat 31 in de gezellige Leidsebuurt te Haarlem. Tel: 06 - 221 850 89    E-mail: kinderfeestjehaarlem@gmail.com

De feesttijden op woensdag en donderdag: 12.30 - 14.30 uur en 15.00 - 17.00 uur.
Vrijdag - en zaterdagavond, de Eefje by night party: 18.00 - 20.00 uur
Zaterdag en Zondag overdags zijn de tijden: 10 - 12 uur, 12.30 - 14.30 uur en 15.00 - 17.00 uur.

Eefje geeft ook kinderfeestjes op locatie
bijvoorbeeld bij u thuis of bij uw trouwerij, personeelsfeest of andersoortige (feestelijke) gelegenheid, informeer naar de mogelijkheden, ook kan Eefje kinderknutselpakketten verzorgen om kinderfeestjes thuis te vieren

Bij viering op Eefje's locatie is de minimale groeps grootte inclusief de jarige job of het jarige jetje 5 kinderen, de maximale groeps grootte is thema afhankelijk tot maximaal 14 kinderen.

Bij elk kinderfeestje treft u een mail optie aan om het door u gekozen kinderfeestje te reserveren, op deze mail krijgt u uiteraard z.s.m. reactie van mijn zijde.

Werkt deze mail optie niet omdat u via online email werkt, bijvoorbeeld via hotmail of gmail, dan ben ik per mail bereikbaar via: kinderfeestjehaarlem@gmail.com

Bij reservering zou ik dan graag de volgende info van u willen ontvangen:

a) uw naam, adres, telefoonnummer en email adres.
b) de naam van uw kind.
c) de datum en het tijdstip waarop u het kinderfeestje wenst te geven.
d) het type feestje wat u wenst te geven, noem s.v.p. het nummer van het feestje + omschrijving.
e) de groeps grootte inclusief uw kind uiteraard, deze info dan graag gesplitst, indien van toepassing, in het aantal deelnemende meisjes en jongens.

Na ontvangst van uw mail ontvangt u van mijn zijde z.s.m. een bevestiging. Ik hoop dat het e.e.a. zo duidelijk is voor u, mocht u verdere vragen m.b.t. de kinderfeestjes hebben, stel ze gerust.

NIEUW ! Mijn enthousiasme neemt dusdanige vormen aan dat ik ook bezig ben met het samenstellen van een leuk en enthousiast crea team om workshops voor volwassenen te gaan geven. Om al wat voorbeelden te noemen, denkt u bijvoorbeeld aan vrijgezellenfeestjes waarin een workshop kan worden gegoten zoals bijvoorbeeld taart decoreren, maar ook workshops zoals, in de breedste zin van het woord, knutselen, chocolade maken en meer..... Nu al nieuwsgierig geworden ? Ik informeer u bijzonder graag over alle mogelijkheden. Zie meer info bij de kinderfeestjes kalender waar ook de workshops voor volwassenen staan aangegeven.

Wellicht tot binnenkort,

Met een kinderfeest vriendelijke groet,

Eefje

partners
© kinderfeestjehaarlem.nl - informatie